top of page

Oma tarinani

Moikka,
Olen Susanna Sallinen, Natural Wayn nelikymppinen yrittäjä,

vyöhyketerapeutti, luontaishoitaja ja hyvinvointineuvoja.
Olen kotoisin maalaiskaupungista ja suht uusi tamperelainen, sillä vasta syksyllä 2022 muutin Tampereelle. Olen yrittäjäperheestä ja lähes 20 vuotisen työhistoriani tehnyt kokonaan kaupan alalla. Nautin monipuolisesta työstäni, kunnes vallalla olleen tehostustrendin ja työuupumuksen myötä aloin kaivata uusia tuulia. Jotakin, jolla olisi suurempi merkitys.

Natural Wayn yrittäjä

Vyöhyketerapian löysin etsiessäni helpotusta pahentuneisiin homeoireisiini ja migreeniin, sillä lääketieteestä ei löytynyt apua ilman vahvoja lääkkeitä tai leikkauksia. Jo ensimmäisen hoidon jälkeen ero olossani oli huomattava antaen toivoa tulevaisuuteen. Siitä tämä tieni luontaisen hyvinvoinnin parissa alkoi.
Innostuin hoitotavasta ja -tuloksista niin, että päädyin hakemaan heti seuraavaan alkavaan koulutukseen. Valmistuin Tampereella itsenäisyyspäivänä 2020 vyöhyketerapeutiksi ja luontaishoitajaksi. 1,5-vuotinen koulutus oli hyvin avartava matka omaan itseeni, mieleeni ja kehooni, sekä muuttuneeseen maailmaamme.
Hoitajana olen hyvin läsnäoleva ja intuitiivinen. Kuuntelen asiakasta herkällä korvalla, kerron avoimesti huomaamistani kehon merkeistä  ja annan rauhan pohtia mieleen tulleita asioita. Hoitoja olen tehnyt jo opintojen aikana, joten kokemusta on ehtinyt karttua. Vyöhyketerapian ohella suorittamani luontaishoitajan opinnot sekä hyvinvointineuvojan koulutus antavat minulle kokonaisvaltaisen tavan hoitaa ja ajatella. Pystyn antamaan helpotusta kipuihin, tukea mielen myllerryksiin ja elämän-/ stressinhallintaan sekä lisätietoa ravitsemukseen ja kehontuntemukseen.

Happiness is the highest form of healht
 

- Dalai Lama
Susanna Natural Way
bottom of page